Thuis

Hubei Mking Biotech Co., Ltd. Fabrieksreis

China Hubei Mking Biotech Co., Ltd. certificaten
Uw producten is fantastisch, zal ik later kopen

—— Michael

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3
Hubei Mking Biotech Co., Ltd. Hubei Mking Biotech Co., Ltd. Hubei Mking Biotech Co., Ltd.

 • lopende band

  Heeft de bedrijf aangesloten fabriek productiemateriaal en installaties, perfect kwaliteitsborging en controlesysteem, gehele reeks van Hoge druk Vloeibare Chromatografie/Gaschromatography/uv Spectrofotometer vooruitgegaan om efficiënte product analyse en controle te leiden. De bedrijffabriek heeft ISO9001-de certificatie van het kwaliteitssysteem en internationale KOSJER certificatie overgegaan.

   

  Wij hebben meer dan 10 productielijnen, zich specialiseert in de opbrengst van steroid poeder, injectie steroid vloeistof, peptides, HGH, Sarms, Lokale verdovingsmiddelen, API, Farmaceutische tussenpersonen, Chemische grondstoffen enz.

   

  Hubei Mking Biotech Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 • OEM / ODM

  Volgens de GMP norm, hebben wij grote fondsen geïnvesteerd om een volledige Q.A. & een Q.C.system te vestigen om onze kwaliteit te verzekeren. Wij hebben HPLC, GC en UVspectrofotometers die van hoog rendement en hoge gevoeligheid de producten moeten analyseren en controleren. Ook, bereikten wij SGS normen als gecontroleerde leverancier.

  Onze bedrijfszaken zijn gebaseerd op eerlijkheid, vertrouwen, duurzaamheid. Zo kunnen wij ons product over de hele wereld uitvoeren en de winst beveelt hoogst door onze cliënten aan. om de markt te ontwikkelen verder, zijn wij enthousiast met manufactory en de handelsmaatschappij rond de wereld samenwerken om een bloeiende toekomst te maken.

  Welkom om ons te contacteren en een bezoek te hebben aan onze fabriek.

   

  Hubei Mking Biotech Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

 • R & D

  Het R&D-team is gestructureerd in drie secties, zich specialiseert in het gebied van Onderzoeklaboratorium, Proeffabriek, en Kwaliteitsonderzoek. Voor specifieke studies/projecten, werken wij gewoonlijk met de meest relevante lokale Universiteiten samen

  en het bekende Onderzoek Organizations.Chemists van de Onderzoeklaboratoria en zal Proeffabriek actief en dicht tijdens procesoverdracht samenwerken. Kafen Biotech heeft 450 technische personen in onderzoek en ontwikkeling die een diepgaande investering is om een regelmatige stroom van API te produceren.

Contactgegevens
Hubei Mking Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Andy

Tel.: +86-13264710010

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)