Thuis

Hubei Mking Biotech Co., Ltd.

China Hubei Mking Biotech Co., Ltd. certificaten
Uw producten is fantastisch, zal ik later kopen

—— Michael

Ik ben online Chatten Nu

Hubei Mking Biotech Co., Ltd.

1 2 3
Hubei Mking Biotech Co., Ltd. Hubei Mking Biotech Co., Ltd. Hubei Mking Biotech Co., Ltd.
Fabriek Fabriek bedrijf
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Mking
Jaarlijkse omzet : 1000000-1500000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 90% - 100%
Contact: Mking@mkingbio.com

Co. van Hubeimking Biotech, Ltd is een hoogste leverancier van fijne chemische producten. Onze hoofdproducten omvatten de Menselijke Steroïden van het de Groeihormoonhet Hormoon van de Spiergroei, Peptides Steroïden, Lokaal verdovingsmiddel, mannelijk en vrouwelijk geslachtshormoon, steroid poeder en gebeëindigde olie of tabletten.

Het bedrijf heeft GMP standaardfabriek. De nadruk is op de Grote fondsen van O&O en de hersenen worden jaarlijks geïnvesteerd in R&D-afdeling. R&D-de afdeling overheerst 30% van werknemers. Met geavanceerde faciliteiten en instrumenten zoals HPLC, GC en spectrofotometer, kan de productkwaliteit efficiënt en gevoelig worden gecontroleerd. De installatie heeft ISO9001-authentificatie overgegaan. Wij zijn gekwalificeerd als exporteur en importeur van fijne chemische producten, aroma's, additieven voor levensmiddelen, biochemisch, farmaceutisch & midden steroid poeder. Onze producten zijn verkochte wereldlijk geweest. Specifiek om te winnen winst te realiseren, hebben wij met duizenden fabrikanten en handelondernemingen samengewerkt.

Met zo veel ervaring in het gebied, specialiseren de zaken zich in de productie en vendition van geneesmiddelen en chemische producten, vooral voor vooral voor steroid hormonen en versterkers. Jaren voorbij, is grote inspanningen geleverd in het veilige & efficiënte verschepen en nu heeft de firma een perfect mechanisme van de risicocontrole in zaken. De integriteitscreativiteit, en het wederzijdse voordeel zijn permanent achtervolgen. Het wordt warm met ingestemd om te contacteren en samen te werken.

 

China Hubei Mking Biotech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens
Hubei Mking Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Andy

Tel.: +86-13264710010

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)