Thuis Productende menselijke steroïden van het de groeihormoon

Steroïden van de Botox100ui 150UI de Magere Spier voor het Anti Verouderen Medische Rang

China Hubei Mking Biotech Co., Ltd. certificaten
Uw producten is fantastisch, zal ik later kopen

—— Michael

Ik ben online Chatten Nu

Steroïden van de Botox100ui 150UI de Magere Spier voor het Anti Verouderen Medische Rang

Botox 100UI 150UI Lean Muscle Steroids For Anti Aging Medical Grade
Botox 100UI 150UI Lean Muscle Steroids For Anti Aging Medical Grade Botox 100UI 150UI Lean Muscle Steroids For Anti Aging Medical Grade Botox 100UI 150UI Lean Muscle Steroids For Anti Aging Medical Grade Botox 100UI 150UI Lean Muscle Steroids For Anti Aging Medical Grade

Grote Afbeelding :  Steroïden van de Botox100ui 150UI de Magere Spier voor het Anti Verouderen Medische Rang

Productdetails:
Plaats van herkomst: Hubei, China
Merknaam: Mking
Certificering: ISO9001, SGS
Modelnummer: botox
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1vial
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Vermomd pakket of zonodig
Levertijd: Binnen 24 uur
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 flesjes per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Verschijning: wit poeder Rang: Medische Rang
MF: C20H24O3 Analyse: 99% min
injecteerbaar: Ja Functie: Magere Spieraanwinst
Garantie: Reshipping levering: 5-7 dagen
Hoog licht:

Het menselijke Poeder van het de Groeihormoon

,

wettelijk menselijk de groeihormoon

100iu anty-Veroudert Menselijk de Groeihormoon Steroid Botox voor Schoonheid

 

Wat is de belangrijkste informatie ik over Botox zou moeten kennen?


De botulinum toxine in dit medicijn kan aan andere lichaamsgebieden verder uitspreiden waar het werd ingespoten. Dit heeft ernstige levensgevaarlijke bijwerkingen in sommige mensen veroorzaakt die de injecties van de botulismetoxine, zelfs voor kosmetische doeleinden ontvangen.

 

Oproepen in een keer uw arts als u een schor stem, neerhangende oogleden, visieproblemen, strenge spierzwakheid, verlies van blaascontrole, of, of probleem hebt die spreken slikken ademen. Sommige van deze gevolgen kunnen tot verscheidene weken na een botulinum toxineinjectie voorkomen.

 

Botulinum toxineinjecties zouden slechts door een opgeleide medische beroeps moeten worden gegeven, zelfs wanneer gebruikt voor kosmetische doeleinden.

 

Zoek tegelijkertijd geen botulinum toxineinjecties van meer dan één medische beroeps. Als u Gezondheidszorgverleners schakelt, ben zeker om uw nieuwe leverancier te vertellen hoe lang het sinds uw laatste botulinum toxineinjectie is geweest.

 

Het gebruiken van dit medicijn zal dan voorgeschreven het niet efficiënter vaker maken en kan in ernstige bijwerkingen resulteren.

 

U zou niet dit medicijn moeten ontvangen als u voor botulinum toxine allergisch bent, of als u een besmetting, het zwellen, of een spierzwakheid in het gebied hebt waar de geneeskunde zal worden ingespoten.

 

Alvorens een botulinum toxineinjectie te ontvangen, vertel uw arts of hebt u ALS (de ziekte van Lou Gehrig), myasthenia gravis, lambert-Eaton syndroom, een ademhalingswanorde, probleem die, gezichtsspierzwakheid, een verandering in de verschijning van uw gezicht, beslagleggingen, het aftappen problemen, hartkwaal slikken, of hebt u chirurgie gehad of gehad, of als u ooit andere botulinum toxineinjecties zoals Dysport of Myobloc hebt ontvangen.

 

De gevolgen van een botulinum toxineinjectie zijn tijdelijk. Uw symptomen kunnen volledig binnen 3 maanden na een injectie terugkeren. Na herhalingsinjecties, kan het tijd vóór uw symptomenterugkeer steeds minder vergen, vooral als uw lichaam antilichamen aan de botulinum toxine ontwikkelt.

 

Wat zou ik met mijn moeten bespreken Gezondheidszorgverlener alvorens ik Botox ontvang?


U zou niet dit medicijn moeten ontvangen als u voor botulinum toxine allergisch bent, of als u een besmetting, het zwellen, of een spierzwakheid in het gebied hebt waar de geneeskunde zal worden ingespoten. Vertel uw arts of hebt u ooit een bijwerking na het ontvangen van een botulinum toxine in het verleden gehad.

 

Als u om het even welk van deze andere voorwaarden hebt, kunt u een dosisaanpassing of speciale tests nodig hebben:

 • amyotrophic zijsclerose (ALS, of de „ziekte van Lou Gehrig“);

 • myasthenia gravis;

 • Syndroom lambert-Eaton;

 • een ademhalingswanorde zoals astma of emfyseem;

 • problemen met het slikken;

 • gezichtsspierzwakheid (mismoedige oogleden, zwak voorhoofd, probleem die uw wenkbrauwen opheffen);

 • een verandering in de normale verschijning van uw gezicht;

 • een beslagleggingswanorde;

 • het aftappen problemen;

 • hartkwaal;

 • als u chirurgie of gehad hebt gehad (vooral op uw gezicht); of

 • als u ooit andere botulinum toxineinjecties zoals Dysport of Myobloc hebt ontvangen (vooral in de laatste 4 maanden).

Botox wordt gemaakt van menselijk plasma (een deel van het bloed) dat virussen en andere besmettelijke agenten kan bevatten. Het geschonken plasma wordt behandeld getest en om het risico van het te verminderen die besmettelijke agenten bevatten, maar er is nog een kleine mogelijkheid het ziekte kon overbrengen. Bespreking met uw arts over de risico's en de voordelen om dit medicijn te gebruiken.

 

FDA-zwangerschapscategorie C. Het is niet geweten of botulinum toxine een ongeboren baby zal berokkenen. Vertel uw arts of bent u zwanger of bent zwanger te worden van plan terwijl het gebruiken van dit medicijn.

 

Het is niet geweten of botulinum toxine in moedermelk overgaat of of kon het een pleegbaby berokkenen. Ontvang dit medicijn niet zonder uw arts te vertellen of geeft u een baby de borst.

 

Wat konden wij voor u doen?

 

Hoog - kwaliteitsproduct Elk van ons product wordt vervaardigd door ons, hoog - de kwaliteit zou kunnen worden gewaarborgd.
Discrete verpakkingsmethodes Voor uw veiligheid en om levering te verzekeren zullen alle producten op een discrete manier worden ingepakt om eender welke verdenkingen te verhinderen, zal geen steroïden verwante naam op de pakketten verschijnen.
99.99% inklaringstarief Wij hebben rijke ervaring in over de hele wereld het verschepen van pakket aan. Wij hebben het speciale kanaal voor sommige speciale landen.
Injecteerbare steroïden Wij bieden kokend poeder in de vloeibare dienst aan. En verscheep de vloeistof in speciale flessen.
Het etiket en de flesjes passen aan Wij kunnen etiket aanbieden en de flesjes passen aan om tot uw eigen merk te leiden.
De gelovige dienst De beste dienst met de naverkoopdienst aan alle cliënten.

 

Steroïden van de Botox100ui 150UI de Magere Spier voor het Anti Verouderen Medische Rang 0

 

Contactgegevens
Hubei Mking Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: sales

Tel.: +8613264710010

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)