Thuis Productende menselijke steroïden van het de groeihormoon

Menselijke Chorionic Gonadotropin Hormooninjectie voor Zwangerschapstest

China Hubei Mking Biotech Co., Ltd. certificaten
Uw producten is fantastisch, zal ik later kopen

—— Michael

Ik ben online Chatten Nu

Menselijke Chorionic Gonadotropin Hormooninjectie voor Zwangerschapstest

Human Chorionic Gonadotropin Hormone Injection For Pregnancy Test
Human Chorionic Gonadotropin Hormone Injection For Pregnancy Test Human Chorionic Gonadotropin Hormone Injection For Pregnancy Test Human Chorionic Gonadotropin Hormone Injection For Pregnancy Test

Grote Afbeelding :  Menselijke Chorionic Gonadotropin Hormooninjectie voor Zwangerschapstest

Productdetails:
Plaats van herkomst: Hubei, China
Merknaam: Mking
Certificering: ISO9001, SGS
Modelnummer: CAS: 9002-61-3
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1kit
Prijs: USD40/KIT
Verpakking Details: 10iu/vial 10vials/kit 100iu/kit
Levertijd: in 24 uren
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 800kits/month
Gedetailleerde productomschrijving
Trefwoorden: HCG Alias: Menselijke Chorionic Gonadotropin
Specificatie: 10iu/vial 10vials/kit 100iu/kit Beleid: Reshippingsbeleid
Beschrijving: Wit gevriesdroogd poeder Functie: zwangerschapstest
levering: 5-7 dagen Verzending: EMS, HKEMS, DHL, FEDEX
Hoog licht:

Het menselijke Poeder van het de Groeihormoon

,

wettelijk menselijk de groeihormoon

Originele Menselijke Chorionic Gonadotropin HCG van 5000IU voor Zwangerschapstest

 

Menselijke Chorionic Gonadotropin HCG

 

HCG, Menselijke Chorionic Gonadotropin, een hormoon dat tijdens zwangerschap wordt geproduceerd. HCG is slechts voor kenmerkend gebruik in vitro, zou het testapparaat wordt verzegeld moeten blijven dat tot gebruik, gebruikt niet na vervaldatum. De verstrekte reagentia en de materialen omvatten snelle de Testkaart van HCG S/U, pipet de beschikbare steekproef, instructie voor gebruik.


De eerste stap is de inzameling van urine. Op elk ogenblik verzamelde de specimens kunnen worden gebruikt (de de eerste ochtendurine bevat over het algemeen de hoogste concentratie van het hormoon). Geen centrifugeren of filtratie van urine worden vereist, moeten de urinespecimens in een schoon droog container of plastiek of een glas zonder bewaarmiddelen worden verzameld. Als de specimens niet binnen 3 dagen na inzameling kunnen worden getest, zouden zij moeten worden opgeslagen gekoeld bij graad 2-8.


Menselijke Chorionic Gonadotropin wordt gebruikt om de normale ontwikkeling van een ei in de eierstok van een vrouw te steunen, de versie van het ei tijdens ovulatie bevorderen, die ook wordt gebruikt om ovulatie te veroorzaken en onvruchtbaarheid in vrouwen te behandelen, en spermatelling bij mannen te verhogen. HCG wordt ook gebruikt in jonge jongens wanneer hun testikels niet neer in het scrotum normaal zijn gedaald. Dit kan door een slijmachtige klierwanorde worden veroorzaakt.

 

Hoe de Menselijke Chorionic Gonadotropin HCG werken?

 

Het membraan van het testapparaat werd met een laag bedekt met antihcg-antilichamen op de antilichamen van de muisigg van de van het testgebied en geit anti op het controlegebied. Tijdens de test, wordt het urinespecimen toegestaan om met de het antilichaam-colloïde van HCG monoclonal gouden stamverwant te reageren, die op de teststrook pre-dried was.

 

Het mengsel beweegt zich dan omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie. Voor een positief specimen, bindt de stamverwant aan HCG vormt een complex antilichaam-antigeen. Dit complex wordt door antihcg-antilichaam gevangen dat op het testgebied (t) wordt geïmmobiliseerd en veroorzaakt een roze kleurenband wanneer HCG-de concentratie aan of groter gelijk is dan 25mIU/ml.

 

Het ontbreken van deze gekleurde band in het testgebied stelt een negatief resultaat voor. Om als procedurecontrole te dienen, zal een gekleurde band bij het controlegebied (C) altijd hoe dan ook de aanwezigheid of de afwezigheid van HCG schijnen.

 

Menselijke Chorionic Gonadotropin HCG Gevolgen

 

HCG wordt geproduceerd door de moederkoek tijdens zwangerschap. De hCGtest kan worden gebruikt om te zien of is een vrouw zwanger of als deel van een onderzoekstest voor geboortetekorten. De menselijke Chorionic Gonadotropin HCG test wordt gedaan thehormone hCG in bloed of urine controleren. Sommige hCGtests meten het precieze bedrag en één of andere enkel controle om te zien of is het hormoon aanwezig.

 

De cellen in de moederkoek produceren Menselijke Chorionic Gonadotropin. De moederkoek is de zak die het ei nadat het heeft bevrucht en vastgemaakt aan baarmoederwall.hcg kan de kansen om een veelvoudige zwangerschap zoals tweelingen, drietallen, vierlingen, enz. verhogen te hebben voedt.

 

HCG kan eerst in een bloedmonster ongeveer 11 dagen na conceptie worden ontdekt. De niveaus van hCG blijven om de 72 uren verdubbelen. Zij bereiken hun piek rond acht tot 11 weken na conceptie. HCG-de niveaus dalen dan weg en niveau dat, vast voor de rest van uw zwangerschap blijft.

 

HCG kan ook abnormaal door bepaalde tumors, vooral die worden gemaakt die uit een ei of een sperma (de tumors van de kiemcel) komen. HCG-de niveaus worden vaak getest in een vrouw die het abnormale weefsel groeien in haar baarmoeder, een maalzwangerschap, of kanker in de baarmoeder (choriocarcinoma) eerder dan een normale zwangerschap kan hebben. Verscheidene hCGtests kunnen worden gedaan nadat amiscarriage om zeker te zijn een maalzwangerschap niet aanwezig is. Bij een mens, hCG kunnen de niveaus worden gemeten helpen zien of hij kanker van thetesticles heeft

Toepassingen:


Het onderzoek brengt naar voren dat HCG zeer de metabolische functies van het lichaam controleren en verbeteren, en kan te helpen te gebruiken en de calorieën te branden, in plaats van het opslaan van hen in vette reserves.


HCG (menselijke chorionic gonadotropin) is een natuurlijk menselijk hormoon dat over het algemeen door vrouwen, tijdens zwangerschap wordt geproduceerd.


menselijke chorionic gonadotropin (HCG), is door placental tropho de bastic cellen een soort glycoproteïne afscheiden, samengesteld uit alpha- en bètadimeerglycoproteïne is.


HCG als één van de indicatoren van de zwangerschapstest, vaak tegelijkertijd, de ziekte verbonden aan zwangerschap, sommige ziekten zoals tumordiagnose, verschil en de cursus van een bepaalde waarde.

 

HCG 5000iu/vial, 10vials/kit,
HGH (95%-zuiverheid) 10iu/vial, 10vial/kit
HGH (zuiverheid 99,8%) 10iu/vial, 10vial/kit
Jintropin 10iu/vial, 10vial/kit
kigtropin 10iu/vial, 10vial/kit
Hygetropin 8iu/vial, 200iu/kit
Hygetropin 10iu/vial, 10vial/kit
somatropin 10iu/vial, 10vial/kit
Riptropin 10iu/vial, 10vial/kit
Getropin 10iu/vial, 10vial/kit

 

Menselijke Chorionic Gonadotropin Hormooninjectie voor Zwangerschapstest 0

Contactgegevens
Hubei Mking Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: sales

Tel.: +8613264710010

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)